Pinokkió angol-magyar kéttannyelvű óvoda és magánbölcsőde Budapest Kezdőoldal magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv
 


A kis-, középső- és nagycsoportban a gyermekek életkori sajátosságainak figyelembe vételével történik a gyermekek mindennapi fejlesztése. A foglalkozások a következő tematikákat fedik le: mese-vers, ének-zene, vizuális nevelés, testnevelés, környezet megismerése, mennyiségi és minőségi összefüggések.

Pedagógusaink külön ún. ráhangoló foglalkozásokat tartanak a kiscsoportba újonnan érkező gyerekek számára, hogy az új közösséget, napirendet stb. könnyebben szokják meg a gyerekek.

Az óvodai foglalkozások már a kiscsoporttól kezdve úgy vannak egymásra építve, hogy nagycsoport végére kimagasló iskolaérettségi tudásra tegyenek szert a gyermekek. Az óvodai foglalkozásokon tudatosan fejlesztjük a gyermekek értelmi képességeit: érzékelés, észlelés, figyelem, megfigyelés, emlékezet, gondolkodás és probléma megoldás. A gyermekek a fejlesztő foglalkozásokon - az óvoda nevelési programjának megfelelően - játékos formában sajátítják el az iskolaérettséghez szükséges készségeket és képességeket.

Nevelési programunkban kiemelt szerepet kap, hogy a gyermekek a kézműves foglalkozásokon minél több technikával (zsírkréta, festés, gyurmázás, ragasztás, agyagozás stb.) megismerkedhessenek és kibontakozhasson kreativitásuk.
Az irányított fejlesztő tevékenységek során a gyerekek minden óvodai csoportban a korosztályuknak megfelelő feladatlapokból és munkafüzetekből szereznek folyamatosan új ismereteket.

1
2
3
   
Pinokkió lábléc
Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde ...mert gyermekkor csak egy van. © 2003-2024 | Működési eng.sz.: I-244 | OM azonosító: 200841.
Budapest II. kerület, Harangvirág u. 4. | Játék és folyamatos fejlődés gyermekének. Nyugodt szabadidő és munkaidő Önnek.