Pinokkió angol-magyar kéttannyelvű óvoda és magánbölcsőde Budapest Kezdőoldal magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv
 A Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde naponta négyszeri étkezést (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna) biztosít a gyermekek számára. A gyerekek asztalára kerülő ételek egy része bio ételprogramunknak megfelelően bio alapanyagokból készül.

A gyermekek étrendjét gondosan állítjuk össze, aminek eredményeként egészséges és - a testi fejlődéshez szükségesen - tápláló ételek kerülnek a gyermekek asztalára. Az ételválaszték összeállításakor külön ügyelünk a változatosságra is (a gyermekek ételbeli ízlésvilága ebben az életkorban alakul ki) és a gyermekek életkori sajátosságaiból fakadó táplálkozási igényekre.

Lehetőségeink szerint megoldjuk minden ételérzékeny (pl.: tejérzékeny, lisztérzékeny stb.) gyermek ellátását. Ezen felül konyhánk lehetőséget biztosít arra is, hogy figyelembe vegyük az otthoni étkezési szokásokat (pl.: vegetáriánus étrend).

A Pinokkió Magánóvodában és Bölcsődében a gyermekek ebédjét a gyermekétkeztetésben élenjáró Biogastro Kft. készíti és szállítja számunkra. Az általuk használt modern és csúcsminőségű konyhai technológia lehetővé teszi, hogy az ételeket kíméletesen készítsék el, ezért azok megőrzik értékes tápanyagaikat és vitaminjaikat. Az így elkészített ételek egyaránt egészségesek és illeszkednek a gyerekek hagyományos ízvilágába is.

Friss gyümölcsöt és nyers zöldséget minden nap kapnak a gyerekek, melyeknek mindegyike bio termék. Konyhánk kizárólag biotejet és barna nádcukrot használ.

 
Pinokkió lábléc
Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde ...mert gyermekkor csak egy van. © 2003-2024 | Működési eng.sz.: I-244 | OM azonosító: 200841.
Budapest II. kerület, Harangvirág u. 4. | Játék és folyamatos fejlődés gyermekének. Nyugodt szabadidő és munkaidő Önnek.