Pinokkió angol-magyar kéttannyelvű óvoda és magánbölcsőde Budapest Kezdőoldal magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv
 A gyermekek a néptánc oktatás keretében a néptánc alaplépéseit sajátítják el, továbbá népi mondókákat és népdalokat tanulnak meg. A néptánc foglalkozások célja, hogy fejlesszük a gyerekek ritmusérzékét, és népi játékokon keresztül megismertessük velük a hagyományokat.

Télen a Népstadion műjégpályára járunk korcsolyázni, ahol kis létszámú csoportokban a gyermekek tudásszintjének megfelelően több oktató is foglalkozik a gyerekekkel.
Tavasszal és ősszel a Görzenálba megyünk görkorcsolyázni, ahol a gyerekek különböző nehézségű ügyességi pályákon gyakorolhatnak szakképzett oktatók irányítása mellett.

Az ovis fitness foglalkozások helyben történnek szakképzett edző irányítása mellett. Akrobatikus és hajlékonysági elemek, ugrások és fantázia-aerobic gyakorlatok teszik színessé az edzéseket.

A tornák célja a gyermekek tartásának javítása és mozgáskoordinációjuk fejlesztése, továbbá a természetes mozgáskedv fenntartása, a mozgásigény kielégítése és a mozgás megszerettetése. A foglalkozásokba épített gyakorlatok biztosítják a lúdtalp kialakulása veszélyének elkerülését is.
A tornafoglalkozások az óvópedagógusok vezetésével valósulnak meg játékos és esetenként zené
s torna formájában. A mozgás megszerettetése a gyerekekkel életmód-pedagógiánk alapja.

1
2
 
Pinokkió lábléc
Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde ...mert gyermekkor csak egy van. © 2003-2024 | Működési eng.sz.: I-244 | OM azonosító: 200841.
Budapest II. kerület, Harangvirág u. 4. | Játék és folyamatos fejlődés gyermekének. Nyugodt szabadidő és munkaidő Önnek.