Pinokkió angol-magyar kéttannyelvű óvoda és magánbölcsőde Budapest Kezdőoldal magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv
 Az óvoda és a bölcsőde egész évben folyamatosan üzemel: nincs őszi szünet, nincs síszünet és nincs nyári szünet sem. Csak Karácsony és Újév között és Húsvétkor, továbbá a munkaszüneti napokon tartunk zárva.
A Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde a szülők igényeinek szem előtt tartásával meghosszabbított nyitva tartással (7:00-18:00) működik, ami különösen az elfoglalt szülők időbeosztásához való igazodást biztosítja.
Intézményünk lehetőséget biztosít a gyermekek számára 18:00 óra utáni ellátásra és felügyeletre is.


A különböző fakultatív- és kulturális programokra a gyerekeket kisbusszal szállítjuk.

Típus Gyártási év Férőhely
Ford Transit 2015 18 fő

A Ford Transit busz üléseinek mindegyike biztonsági övvel van ellátva. Továbbá ABS-sel, állófűtéssel és klímaberendezéssel van felszerelve. A buszsofőr több éves vezetési és gyermekszállítási tapasztalattal és több százezer kilométer balesetmentes közlekedéssel rendelkezik. Háztól-házig szállítás egyedi igényeknek megfelelően is megoldható.

1
2
3
4 5
         
Pinokkió lábléc
Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde ...mert gyermekkor csak egy van. © 2003-2024 | Működési eng.sz.: I-244 | OM azonosító: 200841.
Budapest II. kerület, Harangvirág u. 4. | Játék és folyamatos fejlődés gyermekének. Nyugodt szabadidő és munkaidő Önnek.