Pinokkió Magán óvoda és Bölcsőde Budapest Kezdőoldal magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv
 Pedagógusainktól a kötelező képesítési követelményeken túl nagyfokú gyermekszeretetet, felelősségtudatot, nyitottságot, türelmet és őszinte kommunikációt várunk el. Magas pedagógiai színvonalú munka elvégzését tűztük célul a pedagógusaink elé, és motiváljuk is pedagógusainkat e célok elérésére. Az intézményünk által eddig elért eredmények arról biztosítanak bennünket, hogy a céljainkat kiválóan valósítjuk meg (ld. még Miért is? és Titok menüpontok alatt). Mindemellett óvoda-pedagógusainknak és gondozónőinknek továbbá az óvoda vezetőségének minden cselekedetét az határozza meg, hogy a gyermekeket szeretetteljes, családias, inspiráló és harmonikus légkör vegye körül egész napon át.

Az ún. English Plus típusú óvodai csoportjainkban a gyerekeket az egész nap folyamán 2 óvodapedagógus fejleszti és neveli együtt (a pedagógus-gyerek arány 2:16, azaz 1:8-hoz). Az utolsó, iskola-előkészítő óvodai évben 3 óvodapedagógus és 1 tanítónő fejleszti és készíti fel a gyerekeket az iskolai kihívásokra. Az intézmény vezetése által többfordulós felvételi folyamat során körültekintően kiválasztott óvodapedagógusok valamennyien főiskolát végzett szakemberek, akik több éves gyakorlattal és kiválóságra törekvő hozzáállással bírnak.

Az English Plus bölcsődei minicsoportjainkban (1-3 évesek) két gondozónő látja el a fejlesztési és gondozási feladatokat. Bölcsődei gondozónőink egészségügyi érettségivel továbbá csecsemő- és kisgyermekgondozói oklevéllel rendelkező tapasztalt és magas kvalitású szakemberek. Pedagógusaink munkáját az intézménnyel szerződésben álló logopédus, fejlesztő pedagógus és gyermekpszichológus segíti folyamatosan. Bölcsődénkben és óvodánkban a gyermekek fejlődését gyermekorvos, védőnő és fogorvos ellenőrzi és kíséri állandó figyelemmel. Az intézmény doktornénije hetente kétszer jön el hozzánk megvizsgálni a gyerekeket, a védőnéni havonta kétszer látogat meg bennünket.1
2
3
4 5
         
Pinokkió lábléc
Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde ...mert gyermekkor csak egy van. © 2003-2022 | Működési eng.sz.: I-244 | OM azonosító: 200841.
Budapest II. kerület, Harangvirág u. 4. | Játék és folyamatos fejlődés gyermekének. Nyugodt szabadidő és munkaidő Önnek.