Pinokkió angol-magyar kéttannyelvű óvoda és magánbölcsőde Budapest Kezdőoldal magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv
 


grátisz
A Budapest II. kerületi Pinokkió Magánóvodába és Bölcsődébe járó gyerekek szülei és az oviba járó gyerekek egyaránt többféle ingyenes szolgáltatás igénybe vételére jogosultak.

Egy ovis gyermek több programot is igénybe vehet az alábbiak közül, akár több éven át is, amíg hozzánk jár.
A HAPPY GYM egy játékos ovis gyerektorna, ami végig angol nyelven zajlik, hetente egy alkalommal fél órában.  Játékos angoltanulás, örömmel és felszabadultan mozogva. A Happy Gym foglalkozások alatt a gyerekek egyszerre szeretik meg a nyelvet is és a testmozgást is, és így mindkettőben fejlődhetnek. Az ÜGYES KEZEK foglalkozások során a gyerekek az óvoda tanrendjén felül is részt vehetnek olyan arts and crafts foglalkozásokon, amiknek során egyebeken felül például madáretető, falikép és ceruzatartó készül el. A NÉPTÁNC foglalkozások során az óvodába járó gyerekek hetente találkozhatnak a népzene adta felszabadultság érzésével, és mindeközben a nagymotorikus mozgásuk is fejlődik. A hetente óvodai csoportonként megtartott DRÁMANEGYEDÓRA során pedig a gyerekcsoport tagjai olyan foglalkozáson vesznek részt, aminek során szabadon megélhetik örömeiket és mindazokat a kihívásokat, amikkel az elmúlt hét során találkoztak.

A bölcsis és ovis szülőknek szóló grátisz programjaink a következők: PINOKKIÓ GYERMEKNEVELÉSI SZEMINÁRIUMOK során az intézmény fontos gyereknevelési témákban hív meg havonta elismert előadókat, akik a szemináriumsorozat keretében előadást tartanak, azt követően pedig válaszolnak a szülők kérdéseire. Ezek a szemináriumok hasznos segítséget nyújtanak a szülőknek az őket érdeklő gyereknevelési kérdésekben. A szemináriumsorozat tematikájának kialakítása minden évben a szülői kérések alapján történik meg.
A mozgásra és összeszokott társaságra egyaránt vágyó szülőknek pedig hetente ZUMBA órát biztosítunk az oviban szakképzett zumba oktatóval.

 
Pinokkió lábléc
Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde ...mert gyermekkor csak egy van. © 2003-2024 | Működési eng.sz.: I-244 | OM azonosító: 200841.
Budapest II. kerület, Harangvirág u. 4. | Játék és folyamatos fejlődés gyermekének. Nyugodt szabadidő és munkaidő Önnek.