Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde szülői vélemények Kezdőoldal magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv
 

Friss vélemények a Pinokkió Magánóvodáról

A környéken kerestünk óvodát. Olyat, ahol a kisfiunk nem csak egy gyermek a sok közül, egy nagy vegyes korosztályú csoportban. Olyan óvodát kerestünk, amelynek a szemlélete és módszerei hasonlóak ahhoz a szellemhez, amiben mi neveljük a gyermekünket. Felfedeztük a Pinokkió Magánóvodát. Itt mindent megtaláltunk, amit csak szerettünk volna, sőt többet is. Profi pedagógusok, tele őszinte szeretettel, akikben 100%-ig megbízunk mi is és a kisfiunk is. Nem tudunk elég hálásak lenni a munkájukért. Ideális környezet, egészséges ételek, rengeteg foglalkozás, programok, újabb és újabb ötletek, fejlesztések. A legapróbb dolgokra is figyelnek. Az eredmény pedig: a félénk gyerekünk rövid időn belül kinyílt, megtanult beilleszkedni, imád oviba járni, önbizalma egészségesen fejlődött, barátai lettek. Nemsokára szeretnénk költözni. Most abszolút szempont, hogy az ovi környékén maradjunk, és ez nem véletlen.
Íme hát, eljött a búcsú napja, Málna ma megy utoljára óvodába :)
Két gyermekünk összesen hét évet járt a Pinokkióba, és a mai napig meg vagyok róla győződve, hogy a legjobb óvodát választottuk nekik.

Mikor óvoda után kutattam, nagyon körültekintően utánanéztem a lehetőségeknek. De a Pinokkió megnézése után egyszerűen nem kerestem tovább. Akkor még csak intuíció volt, hogy a sors ezt akarja tőlem, és azonnal el is döntöttem. Döntés után azonnal felvetettem Rajmundot a várólistára, hogy biztosan mindenképpen bejussunk.

Azóta évről évre megbizonyosodhattam róla, hogy a megérzésem nem csalt. 
És hogy miért olyan csodás ez az ovi?

- Mert hajnaltól napestig ott lehettek a gyermekek, és még utána is azzal fogadtak, hogy: „Naaa! Én még maradni szerettem volnaaa!” 

- Mert ha nem volt már türelmem este kedvesnek lenni hozzájuk, akkor is tudtam, hogy egész nap körülöttük forgott a világ.

- Mert ha nem maradt már erőm, hogy fejlesszem őket, akkor is biztos lehettem benne, hogy aznap is minden területen foglalkoztatták őket, és nem kellett különórákra hordanom őket ezért.

- Mert ha nem volt kedvem a hétvégén főzni, akkor is biztos lehettem benne, hogy egész héten egészségesen táplálkoztak.

- Mert az óvónők fiatal, energikus és életvidám teremtések, akik csupa jót sugároznak, mindenre odafigyelnek, és szívüket lelküket beleadják a munkájukba.

- Mert a rendszeres tájékoztatásnak és értékelésnek köszönhetően nem maradtam le semmiről.

- És mert az óvoda vezetősége mindig közvetlen emberi kapcsolatot tartott fenn velünk, szülőkkel, a legnagyobb megértéssel, figyelembe véve mindenki egyéni igényeit.

Bár sosem volt olcsó, nekem megérte, hogy minden nap nyugodt lehetett a lelkem, tudván, hogy mindent megtettem a gyerekeimért, amit egy dolgozó anyuka megtehet, azzal, hogy a legjobb kezekben hagytam őket.

Nagyobbik gyermekünk Rajmund azóta már brillírozik a Fazekas Mihály Általános Iskolában. 
A pinokkiós iskola-előkészítés és logopédiai fejlesztés folyományaként magabiztosan veszi az akadályokat. Kitűnőek a bizonyítványai, és tanulmányi versenyeket nyer. Idén Málna is felvételt nyert a Fazekasba, és ezzel elbúcsúzunk az óvodától. De olyan sokat köszönhetünk Nektek, hogy mindenképpen szerettem volna ennek egy maradandó emléket állítani.

Kérlek Benneteket, hogy a fenti értékeket mindig tartsátok szem előtt, és kívánok Nektek még sok-sok sikeres évet, hogy minél több gyermek nevelkedhessen ilyen mesés körülmények között :)


Luca 3 évet járt a Pinokkióba. Az Osztrák Iskolába hatszoros túljelentkezés (kb. 200 jelentkező) mellett az első 5 gyerek között végezve jutott be, így nyugodtan várhatjuk az iskolakezdést. Luca a Pinokkió Magánóvodában valóban kiváló iskola-előkészítésben részesült.
Áront egy másik óvodából még kiscsoportos korában írattuk át. Itt láttuk meg, hogy ebben az életkorban a magabiztosság és az önbizalom a legfontosabb, amit egy óvoda adhat.
A szeretve tanító óvónénik hatására Áron mindkettőben hatalmasat fejlődött a Pinokkióban.
Egyszerűen: a legjobb!
Olvassa el a femina.hu cikkét a város 4 legjobb magánóvodájáról. Kattintson ide!  Intenzív iskola-előkészítés
Intenzív angol minden nap

Kor szerint külön csoportok
2300 m2 füvesített kert
2 foglalkozás naponta (magyar + angol)
Bio ételprogram
Játékba integrált tanulás
EU szabványoknak megfelelő,
biztonságos játszóterek

9 fakultatív sportprogram
Kis létszámú gyerekcsoportok
Reggel 7-től este 18-ig

Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde szülői vélemények

 
Pinokkió lábléc
Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde ...mert gyermekkor csak egy van. © 2003-2022 | Működési eng.sz.: I-244 | OM azonosító: 200841.
Budapest II. kerület, Harangvirág u. 4. | Játék és folyamatos fejlődés gyermekének. Nyugodt szabadidő és munkaidő Önnek.