Pinokkió angol-magyar kéttannyelvű óvoda és magánbölcsőde Budapest Kezdőoldal magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv
 A nagycsoportban az óvodai foglalkozásokon belül már az iskolai életre való felkészítés kap kiemelt hangsúlyt. Az iskola-előkészítés keretein belül a gyermekek fogalmakat tanulnak, fejlesztjük számolási képességeiket, játékosan készítjük fel őket az írás és az olvasás elsajátítására és az eljövendő iskolás életre.

Nagycsoportban is folyamatosan mérjük a gyerekek fejlettségi szintjét és részképességeik fejlődését annak érdekében, hogy az egyénre szabott, differenciált fejlesztés a leghatékonyabban legyen megvalósítható.

Minden nagycsoportosunk magas pedagógiai színvonalú iskola-előkészítő munkafüzetből tanul, melynek segítségével még eredményesebb és színesebb az iskolai tanulmányokra való felkészülés. A gyermekek iskolába lépése előtt óvodánk kiemelt feladata a koncentrációs képesség, a feladattudat és a feladattartás folyamatos fejlesztése.

A sikeres felvételik érdekében a gyermekeket külön és egyénileg is felkészítjük, amennyiben a szülők a gyermeküket olyan általános iskolába szeretnék járatni, ahol felvételi vizsgán kell részt venniük a gyerekeknek.

A nagycsoportosaink fejlődését óvodánk logopédusa, pszichológusa és fejlesztő pedagógusa kiemelt figyelemmel kíséri.

Az elmúlt több mint egy évtized tapasztalatai szerint a hozzánk járó gyerekek a felvételi eredményeik alapján a legjobb iskolákba jutnak be, ami későbbi életüket is megalapozza.

1
2
3
   
Pinokkió lábléc
Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde ...mert gyermekkor csak egy van. © 2003-2024 | Működési eng.sz.: I-244 | OM azonosító: 200841.
Budapest II. kerület, Harangvirág u. 4. | Játék és folyamatos fejlődés gyermekének. Nyugodt szabadidő és munkaidő Önnek.