Pinokkió angol-magyar kéttannyelvű óvoda és magánbölcsőde Budapest Kezdőoldal magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv
 


A Pinokkió Magánóvodába járó gyerekek a következő fakultatív programok közül választhatnak: úszás, tenisz, lovaglás, síelés, judo, néptánc, görkorcsolya, jégkorcsolya, fitness.


A gyerekeket egy korszerűen felújított és minden szempontnak megfelelően higiénikus uszodába visszük úszni a XIII. kerületi Nővér utcai gyermektanuszodába. Itt a gyermekekkel szakképzett, tapasztalt és gyerekszerető oktatók foglalkoznak.

A fakultatív tenisz foglalkozásokon a gyerekek többszörös kupanyertes oktatótól gyerekütővel tanulják meg a tenisz alapjait.

Az óvodába járó gyermekek a Petneházy Clubban jó levegőn, pónilovakon sajátítják el a lovaglás alapjait.

Gyermekeink a Fogarasi Síiskolában képzett, fiatal oktatók felügyelete és iránymutatása mellett, több nehézségi pályán tanulnak meg síelni.

A judo oktatása szakképzett edző irányításával folyik az óvodában. Feketeöves edzőnktől a gyerekek az edzések során fegyelmet és önuralmat, sportszerűséget tanulnak. Küzdőképességük folyamatosan fejlődik a gyakorlatokon keresztül.

1
2
 
Pinokkió lábléc
Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde ...mert gyermekkor csak egy van. © 2003-2024 | Működési eng.sz.: I-244 | OM azonosító: 200841.
Budapest II. kerület, Harangvirág u. 4. | Játék és folyamatos fejlődés gyermekének. Nyugodt szabadidő és munkaidő Önnek.