Pinokkió angol-magyar kéttannyelvű óvoda és magánbölcsőde Budapest Kezdőoldal magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv
 Van valami, amit gyakran meg szoktak kérdezni tőlünk. Mi a titok? Mi a titka a Pinokkiónak? Mi a titka annak, hogy például idén 4 gyermekünk jelentkezett az Áldás utcai Általános Iskolába, és a felvételit követően mind a 4 gyermeket felvették? Tavaly ketten jelentkeztek az Áldásba tőlünk, és akkor is mindkettő gyermeket felvették. Tavalyelőtt négyen akartak az Áldásba menni, és mind a négy gyermeket felvették! Pedig a kerületi anyukák is nagyon jól tudják, hogy mennyire nehéz az Áldásba bekerülni a gyakran nyolcszoros-tízszeres túljelentkezés mellett. Ugyanabban az évben 5 gyermekünk jelentkezett egy másik népszerű iskolába, a Szabó Lőrinc Kéttannyelvű Általános Iskolába, és mind az 5 gyermeket felvették. Abban az évben hétszeres volt a túljelentkezés a Szabó Lőrinc Iskola 20 fős első osztályba. A 20 fős osztály negyede lett Pinokkiós! Vagy például tavaly ketten jelentkeztek a Szabó Lőrincbe, és ketten az Osztrák Iskolába, és akkor is mindenkit felvettek. És a példákat még lehetne számtalanul tovább sorolni. Vajon puszta véletlen volna-e mindez? Aligha.

Hogy mi a titka mindennek? Lehet e titokról beszélni egyáltalán? Amikor óvodát választunk, akkor meg tudjuk nézni az épületet, a kertet, a játékokat, váltunk pár szót az óvónénikkel és az óvodavezető nagyon kedves hozzánk, és ebből kialakul bennünk egy benyomás, hogy jó vagy nem jó az az óvoda. Azonban a fenti eredmények ennél jóval többet is adnak Önnek.

Ha eljön hozzánk, mert gyermekének bölcsődét vagy óvodát keres, akkor megnézheti a gyerekek csoportszobáit és játékait, beszélgethet az óvónőinkkel, de ami a legfontosabb, hogy megérezheti azt a gyerekeket körülvevő harmonikus szeretetet és szakértelmet, amiben a hozzánk járó gyerekek észrevétlenül lesznek részesei olyasminek, ami hosszú távon befolyásolja majd az életüket.  

Akkor már csak egy kérdés fog maradni. A kérdés, ami így hangzik: Ön milyen jövőt álmodott meg gyermekének? A titokhoz pedig egy apró lépéssel akár most is közelebb kerülhet, ha elolvassa a ’Miért is?’ és a ’Filozófiánk’ menüpontokat.


 
Pinokkió lábléc
Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde ...mert gyermekkor csak egy van. © 2003-2024 | Működési eng.sz.: I-244 | OM azonosító: 200841.
Budapest II. kerület, Harangvirág u. 4. | Játék és folyamatos fejlődés gyermekének. Nyugodt szabadidő és munkaidő Önnek.