Pinokkió Angol és Magyar Kéttannyelvű Magán óvoda és Bölcsőde Budapest Kezdőoldal magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv
 Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde Budapest - Angol-magyar kéttannyelvű csoportok

személyesen:
1026 Budapest, Harangvirág u. 4.
Térképhez katt ide!
telefon:
+36 30 991 9384    
e-mailen: pinokkioovoda@gmail.com

Kedves Érdeklődők!
Intézményünk kiemelt biztonságot és gondoskodást biztosít a hozzánk járó gyermekek számára. Ezért személyesen érdeklődő szülők esetén két dolgot is megteszünk annak érdekében, hogy valóban csak olyan érdeklődő legyen az intézményben, aki gyermekének keres bölcsődét/óvodát, és esetlegesen nem valamilyen egyéb szándék vezérli. 
A fentiek miatt minden hozzánk érkező érdeklődőt regisztrálnunk kell, miután bemutatta a személyi igazolványát és lakcímkártyáját. 
A gyerekek fokozott biztonsága érdekében sajnos semmilyen kivételt nem tudunk tenni ebben! Megértésüket a gyerekek nevében köszönjük! 
Bízunk benne, hogy nemsokára az Ön gyermekére is biztonsággal vigyázhatunk majd.  

További információ: +36 30 991 9384    
Megértésüket köszönjük.

 
Pinokkió lábléc
Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde ...mert gyermekkor csak egy van. © 2003-2022 | Működési eng.sz.: I-244 | OM azonosító: 200841.
Budapest II. kerület, Harangvirág u. 4. | Játék és folyamatos fejlődés gyermekének. Nyugodt szabadidő és munkaidő Önnek.