Angol óvoda Budapest két tannyelvű óvoda Budapest magánóvoda és Bölcsőde
Pinokkió Magán óvoda és Bölcsőde Budapest Kezdőoldal magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv
 

Tárgyi feltételek
A Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde a II. kerület frekventált részén, Pasarét és Rózsadomb találkozásánál, egy exkluzív színvonalon kialakított és felújított 500 m2 alapterületű villában található.

De az óvoda és a bölcsőde éppúgy népszerű a jól megközelíthetőség miatt a XII. kerületben és a II. kerület többi részén is (pl.: Törökvész, Adyliget, Máriaremete, Pesthidegkút stb.), de még messzebbről is (pl. Üröm, Páty stb.) is járnak hozzánk gyerekek.

Az óvodához és a bölcsődéhez hatalmas kert (2300 m2) tartozik, ápolt és nagy területű gyepesített felülettel, EU biztonsági előírásoknak és szabványoknak megfelelő játszótérrel és árnyas fákkal

Az épületben az alábbiak találhatóak:
7 csoportszoba
3 gyermekfürdőszoba (10 mosdóval, 10 WC-vel)
7 gyermek öltözőrész (minden csoportnak külön öltöző)
3 mosdó a felnőttek részére
Orvosi szoba és logopédiai foglalkoztató
Óvodavezetőségi iroda

A csoportszobák belső kialakítása egyszerre sugall a gyermekek számára derűt és játékosságot, valamint letisztultságot és áttekinthetőséget. A csoportszobák eszközellátottsága intézményünk egyik büszkesége, aminek fenntartásáért folyamatosan tesz is az intézmény vezetése. Az épület a legmodernebb fűtési rendszerrel van felszerelve, és a csoportszobák beépített légkondicionáló berendezéssel ellátottak.

Pinokkió Magán óvoda bölcsőde Budapest XII. kerület
gomb1 gomb2 gomb3 gomb4 gomb5
1
2
3
4 5
         
Pinokkió lábléc
Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde ...mert gyermekkor csak egy van. © 2003-2022 | Működési eng.sz.: I-244 | OM azonosító: 200841.
Budapest II. kerület, Harangvirág u. 4. | Játék és folyamatos fejlődés gyermekének. Nyugodt szabadidő és munkaidő Önnek.