Angol óvoda Budapest két tannyelvű óvoda Budapest magánóvoda és Bölcsőde
Pinokkió angol-magyar kéttannyelvű óvoda és magánbölcsőde Budapest Kezdőoldal magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv
 

Tárgyi feltételek
A Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde a II. kerület frekventált részén, Pasarét és Rózsadomb találkozásánál, egy exkluzív színvonalon kialakított és felújított 500 m2 alapterületű villában található.

De az óvoda és a bölcsőde éppúgy népszerű a jól megközelíthetőség miatt a XII. kerületben és a II. kerület többi részén is (pl.: Törökvész, Adyliget, Máriaremete, Pesthidegkút stb.), de még messzebbről is (pl. Üröm, Páty stb.) is járnak hozzánk gyerekek.

Az óvodához és a bölcsődéhez hatalmas kert (2300 m2) tartozik, ápolt és nagy területű gyepesített felülettel, EU biztonsági előírásoknak és szabványoknak megfelelő játszótérrel és árnyas fákkal

Az épületben az alábbiak találhatóak:
7 csoportszoba
3 gyermekfürdőszoba (10 mosdóval, 10 WC-vel)
7 gyermek öltözőrész (minden csoportnak külön öltöző)
3 mosdó a felnőttek részére
Orvosi szoba és logopédiai foglalkoztató
Óvodavezetőségi iroda

A csoportszobák belső kialakítása egyszerre sugall a gyermekek számára derűt és játékosságot, valamint letisztultságot és áttekinthetőséget. A csoportszobák eszközellátottsága intézményünk egyik büszkesége, aminek fenntartásáért folyamatosan tesz is az intézmény vezetése. Az épület a legmodernebb fűtési rendszerrel van felszerelve, és a csoportszobák beépített légkondicionáló berendezéssel ellátottak.

Pinokkió Magán óvoda bölcsőde Budapest XII. kerület
gomb1 gomb2 gomb3 gomb4 gomb5
1
2
3
4 5
         
Pinokkió lábléc
Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde ...mert gyermekkor csak egy van. © 2003-2024 | Működési eng.sz.: I-244 | OM azonosító: 200841.
Budapest II. kerület, Harangvirág u. 4. | Játék és folyamatos fejlődés gyermekének. Nyugodt szabadidő és munkaidő Önnek.