Pinokkió angol-magyar kéttannyelvű óvoda és magánbölcsőde Budapest Kezdőoldal magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv
 


Másfelől ez a bizalomra és szeretetre épülő pedagógia nagyban segíti a gyermekek felnőttkori társas együttműködési készségeihez és sikeréhez szükséges biztos alapoknak a lerakását.

Pedagógusaink a fenti kettős célt a legteljesebb odafigyelésükkel, szeretetükkel és szaktudásukkal, differenciált és játékos fejlesztéssel valósítják meg.

Tapasztalatból tudjuk és ezért meggyőződéssel valljuk, hogy már 1 éves kortól az életkor szerint differenciált csoportok teszik megvalósíthatóvá a magunk elé tűzött maximális pedagógiai eredményeket. Ezért már minicsoporttól kezdve több csoportot alakítunk ki az életkor alapján (ld. még Csoportjaink), és szintén életkor alapján 3 óvodai csoportunk van.

Az utolsó óvodai évben, nagycsoportban a foglalkozások központi elemét az iskola-előkészítés (számolási képességek fejlesztése, írás és olvasás játékos előkészítése, fogalmak tanulása és az iskolai életre való felkészítés) képezi.

Nevelési programunk szerves része továbbá a környezetvédelem és az egészséges életmódra való nevelés. Az óvodai nevelői munkában egyenlő hangsúlyt fektetünk a gyermekek testi, lelki és szellemi fejlődésére. Nevelési elveink alapja, hogy minden kisgyermek egyedi és különálló személyiség, amiből adódóan egyéni bánásmódot és saját fejlődési ütemének megfelelő differenciált fejlődést igényel.

A Pinokkió Magánóvoda ezeknek az igényeknek a kielégítését a szakértő, türelmes és tapasztalt óvónői személyzettel és a gyermekek-óvópedagógusok kiváló arányával valósítja meg. Meggyőződésünk továbbá, hogy a pedagógusnak és a szülőnek együttesen kell részt venniük a gyermek nevelésében, ezért rendkívül fontosnak tartjuk a szülőkkel való hatékony kommunikációt és szorgalmazzuk együttműködő részvételüket az óvoda életében.

1
2
3
   
Pinokkió lábléc
Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde ...mert gyermekkor csak egy van. © 2003-2024 | Működési eng.sz.: I-244 | OM azonosító: 200841.
Budapest II. kerület, Harangvirág u. 4. | Játék és folyamatos fejlődés gyermekének. Nyugodt szabadidő és munkaidő Önnek.