Pinokkió angol-magyar kéttannyelvű óvoda és magánbölcsőde Budapest Kezdőoldal magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv
 


Intézményünk kétféle rendszerű angoloktatást (Pinokkió Standard és English Plus) biztosít a hozzánk járó gyermekek számára. Ezzel egyfelől lehetőséget biztosítunk a magyar nyelvi nevelést preferáló szülőknek, hogy a finom angol nyelvre hangolódást biztosító, és a magyar nyelvi nevelést előtérbe helyező Pinokkió Standard csoportot választhassa gyermekének. Másfelől az English Plus csoportjainkban azon szülők számára is megoldást tudunk kínálni, akik még több angolt szeretnének gyermeküknek.


Ezek a csoportok a magyar nyelvi nevelést helyezik előtérbe. Azoknak a szülőknek kínálnak bölcsődei és óvodai nevelést, akik a magyar nyelvet tartják fontosnak ebben az életkorban és emellett ráhangoló angolt szeretnének gyermekük számára biztosítani.

A Pinokkió Standard típusú csoportokban a hét minden napján minden délelőtt van egy angol foglalkozás. A két magyar óvónéni mellett a gyerekekkel napi 15-45 percben angoltanárnőnk foglalkozik egy angol nyelvű foglalkozás keretében. A tananyag a játékosságra és a vizualitásra építve teszi lehetővé, hogy a gyerekek megszeressék a nyelvtanulást, ráhangolódjanak az angol nyelvre és örömmel használják az angol nyelvet a mindennapok során.

Ebben a nevelési programban az angol nyelv megismertetése és megszerettetése kap hangsúlyt, kiegészülve a társalgáscentrikus alapszókincs és az általános beszédpanelek elsajátításával, dalok és mondókák tanulásával. Az angolórák tematikája, felépítése és pedagógiája az óvoda nevelési programjának megfelelően követi a magyar nyelvű óvodai foglalkozások tematikáját és felépítését.

Már bölcsődés korosztálytól lehetőség nyílik Helen Doron Early English nyelvórákon való részvételre is.

1
2
 
Pinokkió lábléc
Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde ...mert gyermekkor csak egy van. © 2003-2024 | Működési eng.sz.: I-244 | OM azonosító: 200841.
Budapest II. kerület, Harangvirág u. 4. | Játék és folyamatos fejlődés gyermekének. Nyugodt szabadidő és munkaidő Önnek.