Pinokkió angol-magyar kéttannyelvű óvoda és magánbölcsőde Budapest Kezdőoldal magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv
 Több mint egy évtizedes működésünket követően pedig örülünk annak, amit már a szülői visszajelzések is igazolnak: hogy sikerült az eredetileg is eltervezett kettős küldetésünket teljesítenünk.

Mert a tőlünk iskolába kerülő gyerekek nemcsak kiváló iskolai felvételi eredményeket érnek, de ezen felül valóban sikerült olyan óvónőket alkalmaznunk, akikben – a kiváló szakmaiságon felül – megvan az az emberi többlet is, hogy valóban és őszintén szeretik a gyerekeket.

Mert a gyerekeknél jobban senki sem érzi meg, hogy ki szereti őket igazán és feltételek nélkül. Márpedig tudjuk jól, hogy ezen a szereteten nagyon sok múlik; azon hogy gyermekünk azt szokhassa meg gyerekkorában, hogy elfogadják őt és bízhat az őt körülvevő emberek szeretetében. Hiszen minden későbbi, felnőttkori emberi kapcsolat és társas együttműködés alapját a gyermekkorban szerzett tapasztalatok adják és határozzák meg.

Ha ellátogat hozzánk, hogy megismerjen bennünket, akkor majd belehallgathat az óvodai és bölcsődei foglalkozásokba, megnézheti a gyerekek csoportszobáit és játékait, beszélgethet az óvónőinkkel és megérezheti a gyerekeket körülvevő szeretetet és szakértelmet. Mi átérezzük, hogy gyerekkor csak egy van.

Szeretettel várjuk Önt is:1
2
 

Pinokkió lábléc

Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde ...mert gyermekkor csak egy van. © 2003-2023 | Működési eng.sz.: I-244 | OM azonosító: 200841.
Budapest II. kerület, Harangvirág u. 4. | Játék és folyamatos fejlődés gyermekének. Nyugodt szabadidő és munkaidő Önnek.