Pinokkió Magán óvoda és Bölcsőde Budapest Kezdőoldal magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv magyar nyelv angol nyelv Kezdőoldal angol nyelv
 


COVID protokoll

A Covid vírus magyarországi megjelenésekor 2020-ban, azonnal reagálva a járványügyi helyzetre orvosok és járványügyi szakemberek bevonásával elkészítettük az Intézmény Covid protokollját. Mindenre kiterjedő, részletesen átgondolt, 6 oldalas protokollunkat minden munkatársunkkal ismeri, érti, magára nézve kötelező érvényűen alkalmazza.

Azóta is e szerint dolgozunk, folyamatosan aktualizálva azt és figyelemmel kisérve a fertőzéssel kapcsolatos információkat.

A járvány elleni védekezés fontossága prioriást kapott. A gyermekek és családjaik, munkatársaink egészségének védelmében minden megteszünk, ami módunkban áll.


 
Pinokkió lábléc
Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde ...mert gyermekkor csak egy van. © 2003-2022 | Működési eng.sz.: I-244 | OM azonosító: 200841.
Budapest II. kerület, Harangvirág u. 4. | Játék és folyamatos fejlődés gyermekének. Nyugodt szabadidő és munkaidő Önnek.